Esports

Door haar jarenlange ervaring in de snelgroeiende en -veranderende e-sports wereld, kan je bij Dynamixx terecht voor een grote vooraad robuuste en up-to-date hardware zoals race simulatoren, krachtige game pc’s, grote of curved LED-monitoren.

Hardware kan niet zonder software. In een connected wereld koppelen Dynamixx-servers racing sim-stations aan elkaar. Het spreekt voor zich dat dergelijke serveroplossingen, al dan niet met begeleiding, in het aanbod van Dynamixx terug te vinden zijn.

De volgende mogelijkheden zijn er.

Esports Hardware huren, simulator, pc’s, schermen & netwerk
All-in pakket, hier hoeft u niets te doen en organiseren wij alles voor u, van locatie tot installatie en organisatie van het event.

Loading...

Tevreden klanten

“Super begeleiding, super concept en desondanks het koude en soms ook nat weer was het een top verjaardagsfeest! We reserveren alvast voor de volgende verjaardag!”

Evi Henderix / kinderpaintball

“Erg bedankt voor een erg geslaagde activiteit! Spelers en staf waren zeer te spreken over de organisatie en de originele invulling.”

KRC Genk / Teambuilding

“De gehuurde simulator deed goed zijn werk en het was ook top er regelmatig iemand kwam controleren of alles vlot verliep!”

MINI DAVO / Race Simulator verhuur