Paintball voor jong en oud

Onze paintball variant is ontworpen voor close combat en uitermate geschikt voor stoere jeugdbeweging activiteiten of een leuke teambuilding voor uw bedrijf. Het is een veilige en pijnloze manier van verf schieten. De paintballmarker werkt met een veer en dus niet zoals de traditionele paintballmarkers met perslucht of CO². Het heeft een lage impact en veroorzaakt geen pijnlijke blauwe plekken. De pistolen zijn zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor meisjes, jongens, (groot)ouders, ooms, tantes, neefjes, nichtjes,…Kortom, voor iedereen die van avontuurlijke spelen houdt!

De kleurrijke verfballetjes (kogeltjes) zijn 100% biologisch afbreekbaar, niet giftig en makkelijk afwasbaar met water. De kinderen krijgen volledige gezichtsbescherming, een veiligheidsvestje en worden professioneel begeleid door onze marshalls.

Let the game begin!

P.S.: De sterke verhalen krijgt u er gratis bij. 🙂

Prijzen +12 jaar Paintball

Minimum aantal deelnemers 10! 

__________________________________________________________________

1,5 uur +12 jaar paintball € 20,00 p.p.

(100 balletjes inbegrepen per paintball sessie van 1,5u)

2 uur +12 jaar paintball + drankje en zakje chips € 25,00 p.p.

(100 balletjes inbegrepen per paintball sessie van 2u)

Extra herlading van 100 balletjes                            € 10,00 

(Alle formules zijn inclusief, professionele begeleiding en BA verzekering)

Paintball

Tevreden klanten

“Super begeleiding, super concept en desondanks het koude en soms ook nat weer was het een top verjaardagsfeest! We reserveren alvast voor de volgende verjaardag!”

Evi Henderix / kinderpaintball

“Erg bedankt voor een erg geslaagde activiteit! Spelers en staf waren zeer te spreken over de organisatie en de originele invulling.”

KRC Genk / Teambuilding

Lorem ipsum dolor sit amet

“De gehuurde simulator deed goed zijn werk en het was ook top er regelmatig iemand kwam controleren of alles vlot verliep!”

MINI DAVO / Race Simulator verhuur