Paintball voor jong en oud

Is uw kind avontuurlijk aangelegd en zijn binnenspeeltuinen niet meer uitdagend genoeg? Of bent u op zoek naar een leuke activiteit voor de hele familie? Dan wordt het tijd voor iets nieuws. Iets origineel en hip…Welkom op het paintball terrein van Heusden Zolder!

Onze paintball variant is speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar en uitermate geschikt voor super leuke kinderfeesten, actieve schooluitjes, stoere jeugdbeweging activiteiten of een gezellige familiedag. Het is een veilige en pijnloze manier van verf schieten. Het paintballgeweer werkt met een veer en dus niet zoals de traditionele paintballmarkers met perslucht of CO². Het heeft een lage impact en veroorzaakt geen pijnlijke blauwe plekken. De pistolen zijn zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor meisjes, jongens, (groot)ouders, ooms, tantes, neefjes, nichtjes,…Kortom, voor iedereen die van avontuurlijke spelen houdt!

De kleurrijke verfballetjes (kogeltjes) zijn 100% biologisch afbreekbaar, niet giftig en makkelijk afwasbaar met water. De kinderen krijgen volledige gezichtsbescherming, een veiligheidsvestje en worden professioneel begeleid door onze marshalls.

Let the game begin!

P.S.: De sterke verhalen krijgt u er gratis bij. 😉

Prijzen

Kinder paintball 

Minimum aantal deelnemers is 10! (Er mogen ook volwassen deelnemen aan de sessies)

__________________________________________________________________

Pakketten: 

  • 1,5 u kinder paintball € 20,00 p.p. (1 lading balletjes per spel inbegrepen)-
  • 2 u  kinder paintball + drankje en zakje chips € 25,00 p.p. 1 lading balletjes per spel inbegrepen)

 ________________________________________________________________

Pakketten: 

  • 1,5 u Kinder paintball Battle Royale pakket € 23,00 p.                             (in dit pakket zitten dubbel zoveel balletjes per spel)
  • 2 u Kinder paintball Battle Royale pakket € 28,00 p.p.                            (in dit pakket zitten dubbel zoveel balletjes per spel.)

Extra herlading van 100 balletjes                            € 10,00 

(Alle formules zijn inclusief paintballs, professionele begeleiding en BA verzekering)

 _________________________________________________________________

Tevreden klanten

“Super begeleiding, super concept en desondanks het koude en soms ook nat weer was het een top verjaardagsfeest! We reserveren alvast voor de volgende verjaardag!”

Evi Henderix / kinderpaintball

“Erg bedankt voor een erg geslaagde activiteit! Spelers en staf waren zeer te spreken over de organisatie en de originele invulling.”

KRC Genk / Teambuilding

Lorem ipsum dolor sit amet

“De gehuurde simulator deed goed zijn werk en het was ook top er regelmatig iemand kwam controleren of alles vlot verliep!”

MINI DAVO / Race Simulator verhuur